Tour of Croatia

Volontirajte na varaždinskoj etapi i upoznajte biciklističke zvijezde

Objavljeno: 26.02.2016. 20:01

Zadnja izmjena: 26.02.2016. 20:07

Foto: TOC

Međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia koja prolazi kroz 12 gradova tijekom 6 dana traži volontere i za varaždinsku etapu...

Jedinstvena je ovo prilika za sve zaljubljenike u biciklizam da upoznaju biciklističke zvijezde,  postanu važan dio ove manifestacije te dobiju jedinstven uvid u organizaciju kompleksnog sportskog događanja.

Prijave se primaju do 25. ožujka, a prijavnica s detaljnim uputama može se ispuniti ovdje.

Ukupno će biti odabrano 400 volontera (60 na svakoj etapi) koji će proći kratku obuku te dobiti svu potrebnu opremu za obavljanje svojih zadataka, a ovaj će volonterski angažman biti upisan i u njihovu volontersku knjižicu.

Organizatori volonterima osiguravaju hranu, piće, majicu TOC 2016, zahvalnicu i nezaboravno iskustvo.

Prijave timova još traju, ali među potvrđenima se već nalaze Tinkoff (UCI WorldTeam), Dimension Data (UCI WorldTeam), Team Wiggins (UCI Continental), a čekaju se još i potvrde tri velika tima koji se nalaze u kategoriji „UCI WorldTeam“.

S ovakvom postavom te drugim professional, continental te nacionalnim timovima, Tour of Croatia će biti jedno od najzanimljivijih natjecanja u travnju i važna utrka za sve one koji se pripremaju za nastup na Giro d' Italia.

Komentari