stiglo pojačanje

FOTO Vratar Ante Mrmić potpisao dvogodišnji ugovor s NK Varaždin, a stigao i Dominik Perković

Objavljeno: 03.07.2018. 13:07

Zadnja izmjena: 03.07.2018. 13:08

26-godišnji Ante Mrmić novi je golman drugoligaša Varaždina, a potpis na dvogodišnji ugovor Ante je stavio danas, 3. srpnja u prostorijama kluba, a ispred kluba ugovor je potpisao predsjednik Stjepan Cvek.

Ante Mrmić rođen je 6. kolovoza 1992. godine u Vinkovcima, a prve nogometne korake napravio je kao sedmogodišnjak u redovima Varaždina, gdje se s 9 godina formirao se kao golman.

S 19 godina otišao je u redove GNK Dinamo iz Zagreba, gdje se zadržao pola godine, a nakon toga jednu je sezonu branio u drugoligašu Segesti iz Siska, pola sezone bio je u slovenskom prvoligašu Zavrču iz istoimenog mjesta, nakon toga pola sezone proveo je u tadašnjem hrvatskom drugoligašu Bistri iz Donje Bistre, dok je posljednje dvije i pol godine nosio dres hrvatskog prvoligaša Intera iz Zaprešića.

- Vratio sam se u Varaždin da zajedno pokušamo vratiti klub tamo gdje mu je i mjesto, u Prvu HNL. Iza sebe imam prvoligaškog iskustva, dvadesetak utakmica na vratima Intera i mislim da mogu pomoći klubu da uđe u najelitniji rang hrvatskog klupskog nogometa. Pratio sam Varaždin prošle sezone u Drugoj ligi i poznajem 80 posto ekipe tako da mi neće biti ništa novo kada uđem u svlačionicu - rekao je Ante 

- Vrlo sam zadovoljan da nam se vratio naš Varaždinac, sin Marjana Mrmića, proslavljenog golmana hrvatske reprezentacije i nekadašnjeg prvoligaša Varteksa. Ante Mrmić je kvalitetan, dokazani prvoligaški golman i sigurno će nam biti od velike pomoći u ostvarenju našeg cilja, plasmana u prvoligaško društvo – rekao je Cvek

Osim Mrmića, ugovor s Nogometnim klubom Varaždin potpisao je i desni bočni igrač 21-godišnji Dominik Perković, dosadašnji igrač druge momčadi GNK Dinamo iz Zagreba.

 

Komentari