Vučević u Rimu na sastanku s Rejom oko pojačanja za bijele

Piše: evz / VLM

Objavljeno: 11.04.2011. 17:37

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

- Idem na put u Italiju, u Rim, to je poslovno putovanje koje je već davno prije dogovoreno, s Rejom imam odličan odnos još otprije - kazao je Vučević.

Uzeo je sve u svoje ruke Goran Vučević, dosadilo mu je gledati sterilnost vodstva kluba i čekanje nekoga i nečega. Pa je dogovorio nekoliko sastanaka u Rimu. Vučević, bez obzira hoće li nakon ove sezone ostati na klupi ili ne, pokušava složiti Hajduk vrijedan respekta.

Stižu dvojica iz Lazia

Otputovao je u Rim, ali nije želio otkriti pojedinosti. Tek je priznao da se će, između ostalih poslova koje ima dogovorene, sastati s trenerom Lazia Edoardom Rejom. Koji je u Hajduku ostavio dubok trag i nekoliko puta tjedno u vezi je s Poljudom.

- Taj moj put u Italiju, odnosno u Rim već je odavno dogovoren. To je poslovno putovanje, ali o detaljima ne mogu govoriti - rekao je Vučević.

Nije želio otkriti o čemu će pričati s Rejom.

- Još od vremena kad je bio u Hajduku ostali smo u odličnom odnosima. Baš imamo super odnos, tako da ne vidim ništa loše u tome što ću se sastati s njim, to mi može samo koristiti - rekao je Vučević.

Ono što nije rekao, ali sasvim je izvjesno, jer je procurilo iz dobro obaviještenih krugova, Vučević će s Rejom razgovarati oko pojačanja za bijele. Navodno mu je Reja već pripremio listu potencijalnih igrača za Hajduk s talijanskog područja. Možda ima i pokoji igrač Lazia koji bi svoje minute mogao naći na Poljudu.

Naravno, ta lista igrača nije obvezujuća za Hajduk, ali Vučević će rado saslušati Reju kojeg izuzetno cijeni.

No, nije Reja jedini s kojim će se Vučević sastati u Rimu.

Razgovori oko Rosine

Prema dostupnim informacijama ima dogovoren sastanak i s ljudima koji vode brigu o karijeri Alessandra Rosine, omalenog proćelavog Talijana, koji je pod ugovor sa Zenitom, a sada je na posudbi u Ceseni. Još zimus je Vučević 27-godišnjeg Rosinu označio kao igrača koji bi mogao pokrenuti njegov Hajduk. Uz Matu Bilića i Mladena Bartulovića (još su aktualni) bio je na listi igrača za čiji se dolazak zalagao. Ali, s ovim vodstvom Hajduka to je bilo nemoguće realizirati.

Društvo u odijelima s gornjeg kata, predvođeno Sapunarom i Grbićem, s dodatkom sportskog direktora Ivice Kalinića (upitne su njegove ovlasti), ima sve zasluge ovakvog Hajduka. Nije varaždinska trica samo ogledalo Gorana Vučevića, ona zorno pokazuje kako su radili i oni koji vode klub. Naravno, tu je na prvoj poziciji Željko Kerum, koji sada “pilatovsi” pere ruke, a o svemu, pa i o Vučeviću, je odlučivao.


Komentari