Zagorci i Slovenci dominirali, Kutiju osvojio Promotionplay

Objavljeno: 29.12.2010. 22:29

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: Drago Sopta / CROPIX

Uz popriličnu dozu sreće do titule na jubilarnom 40. izdanju Kutije šibica došla je ekipa Promotionplaya. Do pobjede su došli Protiv odličnog Mal - Gala, ekipe koju svi ljubitelji malog nogometa iz varaždinskog kraja jako dobro poznaju.

U redovima Mal - Gala naime, igrali su naime slovenski reprezentativci, Slovenci Modrej, Šnofl i društvo, koji su godinama "harali" ivanečkim turnirom, kao Colloseum Cvetlin, no najviše se istaknuo sjajni vratar Promotionplaya Igor Baričević i donio titulu Zagrepčanima, piše SportNet.hr

Nakon prikazanog u prvih 20 minuta rijetki su očekivali da do titule najbolje ekipe na Kutiji može doći Promotionplay. Mal - Gal je u potpunosti diktirao ritam, dominirao, ali i konkretno prijetio opasnim udarcima, no sjajni vratar Igor Baričević nije dopustio ekipi iz Krapine da dođe do vodstva.

Ipak, veliki je pritisak urodio plodom u 26. minuti kada je Šnofl silovito tukao iz slobodnog udarca i matirao Baričevića. Valja istaknuti da je na putu do gola lopta dirala nesretnog Krešimira Čivraga, promijenila smjer i prevarila Baričevića.

Unatoč rezultatskom deficitu Promotionplay nije opasnije prijetio vrataru Malogorskom, ali vratara Mal - Gala nenamjerno i vrlo nezgodno je u glavu udario Ješe, nakon čega je vrataru momčadi iz Krapine ukazivana i liječnička pomoć.

Nakon toga Malogorski nije djelovao pretjerano uvjerljivo, u nekoliko je navrata nespretno reagirao i odavao je dojam grogiranog boksača. Upravo je uslijed jedne takve nespretne reakcije do izjednačenja došao Promotionplay - po lijevoj je strani prošao Ante Tomić, isprobao je udarac, ali bez neke posebne siline, lopta je prošla kroz Malogorskog, a zatim je Čuiću preostala jednostavna zadaća s metra udaljenosti pospremiti loptu na prazan gol.

Do kraja regularnog dijela nije bilo većih prilika i otišlo se u lutriju sedmeraca. Silovito i vrlo precizno zabio je Ante Tomić, dok je Roka Mordeja zaustavila vratnica. U drugoj je seriji za Promotionplay pogodio Jakirević, dok je sjajni Baričević pročitao udarac najboljeg pucača u redovima Mal - Gala, Kristjana Čujeca i tako donio titulu prvaka i nagradu od 70.000 kuna Promotionplayu.

U utakmici za treće mjesto slavila je ekipa Bilić Erić Securityja, a veteranska je titula pripala momčadi Pulpit Elkro. Najbolji strijelac glavnog turnira je Tomislav Kek (Ludnica) s devet pogodaka.


Dario Dodić / SportNet.hr

Foto: Drago Sopta / CROPIX

Komentari