Sredstva osigurana u proračunu

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina poziva na bodovanje programa za doprinos javnih potreba u sportu

Objavljeno: 18.01.2019. 10:45

Zadnja izmjena: 18.01.2019. 10:52

Pozivaju se sportske udruge s područja Varaždina, te članice Zajednice da se prijave za bodovanje programa/projekata koji doprinose zadovoljenju javnih potreba u sportu.

Sredstva osigurana u proračunu Grada Varaždina za 2019. namjenski će se rasporediti za aktivnosti, poslove i djelatnosti u ukupnim iznosima definiranim Programom javnih potreba u sportu. To se odnosi na program poticanja i promocije sporta, zatim provođenje programa tjelesne i zdravstvene kulture djece i mladeži, pojedinaca i ekipa gradskih osnovnih škola te provođenje dijela programa studentskih sportskih udruga Grada Varaždina.

Sportske udruge, članice Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, koje ne dostave prijedloge za bodovanje sportskih programa u 2019. godini, ne mogu participirati ni u jednom segmentu Programa javnih potreba u sportu Grada Varaždina za 2019. godinu.

Ponude za vrednovanje programa koji doprinose zadovoljavanju Javnih potreba u sportu dostavljaju se poštom preporučeno ili neposrednom dostavom u Zajednicu do utorka, 29. siječnja 2019. godine.

Ostale informacije i obrasci mogu se pronaći na internetskoj stranici Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

Komentari