odbojkaški World Grand Prix

Zamjenik župana susreo se s najboljim hrvatskim odbojkašicama

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 24.07.2017. 08:16

Zadnja izmjena: 24.07.2017. 08:18

U sklopu kvalifikacijskog turnira iz serije World Grand Prix koji se održava u Gradskoj sportskoj dvorani Arena u Varaždinu, a gdje igraju ženske odbojkaške reprezentacije Hrvatske, Argentine, Bugarske i Portorika, s najboljim hrvatskim odbojkašicama predvođenih izbornikom, nekadašnji trenerom Varaždina Miroslavom Aksentijevićem  susreo se zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak koji je tom prigodom izrazio zadovoljstvo što je Varaždin domaćin ovog natjecanja.

U društvu Ivice Đolonge iz Odbojkaškog  kluba  Varaždin Volleya, zamjenik župana Paljak  je pohvalio organizaciju natjecanja te naglasio kako je ovaj turnir dobra promocija Grada Varaždina i Varaždinske županije.

-Siguran sam da će se i u Varaždinu odbojka vratiti na velika vrata, sjetimo se samo sjajne muške ekipe koja je nekada bila prvak države predvođena sadašnjim izbornikom Aksentijevićem. Također me veseli da će za nekoliko mjeseci ovdje u dvorani biti prava sportska atmosfera kada ćemo ugostiti najbolje europske rukometaše. Dakle, Grad i Županija se pokazuju kao odlični domaćini mnogim sportašima i ekipama – rekao je zamjenik župana Paljak.

Izbornik hrvatske ženske odbojkaške reprezentacije  Miroslav Aksentijević zahvalio se zamjeniku župana na podršci te se zahvalio varaždinskoj publici na korektnom navijanju tokom turnira.

Komentari