ŽRK KOKA

Zašto Koka nije postigla gol u posljednjih 20 minuta susreta?

HRS

Objavljeno: 30.09.2021. 20:01

Zadnja izmjena: 01.10.2021. 13:08

Nakon sinoćnjeg poraza u Zagrebu, od ekipe Lokomotive, u Koki se spremaju za sljedeće, 4. kolo 1. HRL za žene koje se igra već u subotu.

Prije okretanja novom susretu trebalo je prokomentirati visoki poraz koji je u konačnici završio rezultatom 36:15, te pronaći zamjenu za ozlijeđenu Petru Filipović.

Zoran Jeftić, trener ŽRK Koka pomirljivo je konstatirao da je rezultat na kraju susreta, nažalost bio realan.
- Opet smo loše otvorili utakmicu kao i u prošlom kolu. Ne mogu ništa zamjeriti curama, dale su koliko su mogle, pa i više od toga. Nažalost, dogodila nam se ozljeda srednje igračice, Petre Filipović, vidjet ćemo o kakvoj je ozljedi riječ nakon pregleda. Idemo se sada maksimalno posvetiti utakmici u subotu, dodao je Jeftić.

Kako su susret vidjele igračice i zašto je u drugom poluvremenu došlo do rezultatskog "potopa", jer u posljednjih 20 minuta susreta igračice Koke nisu postigle pogodak, rekla je Ines Domjan, igračica ŽRK Koka:
- Lokomotiva je očekivano pobijedila, mi smo pružale dobar otpor negdje do 40. minute. Nažalost, ozlijedila nam se srednja vanjska i trener je odlučio da u nastavku igraju mlađe cure kako ne bi došlo do novih ozljeda. Rezultat pokazuje veliku Lokomotivinu nadmoć u ovoj utakmici, pojasnila je Domjan.

Susret 4. kola 1. HRL za žene između Koke i Osijeka igra se u subotu, 2. listopada s početkom u 16,30 sati.

Komentari