IVANEC KUP

Završen Ivanec kup na kojem je nastupilo oko 900 djece

Objavljeno: 10.01.2023. 19:08

Zadnja izmjena: 10.01.2023. 19:11

Utakmicama mladih nogometaša 2016. i 2014. godišta završen je ovogodišnji Ivanec kup, na kojem je nastupilo oko 900 djece.

NA Lumen 1 pobjednik je malonogometnog turnira Ivanec kup za igrače rođene 2016. Turnir se održava danas u dvorani Srednje škole Ivanec.

U finalnoj utakmici NA Lumen 1 bio je bolji od NK Jedinstvo Sv. Križ Začretje rezultatom 3:1.

Utakmica za treće mjesto između NK Ivančica i NA Lumen 2 završila je pobjedom ivančana od 3:0.

Najbolji golman kaznenih udaraca je Stjepan Jurina ( NK Jedinstvo Sv. Križ Začretje) dok je najbolji izvođač istih Martin Huten (NK Ivančica).

U najbolju šestorku turnira izabrani su Vito Brozd (NA Lumen), David Šoković (NA Lumen), Rain da Costa (NA Lumen), Marko Merkaš (NK Jedinstvo), Stjepan Jurina (NK Jedinstvo) i Karlo Ribić NK Ivančica).

Drugi dio

U nedjelju u poslijepodnevnim satima u dvorani Srednje škole u Ivancu odigrani je posljedni dio Ivanec kupa na kojem su nastupali igrači rođeni 2014.

U finalnom dvoboju turnira sastali su se NK Varteks i NK Ivančica. Dvoboj je završio pobjedom varaždinaca rezultatom 2:1.

U utakmici za treće mjesto susreli su se NA Lumen 1 i ŠN Novi Marof. Nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca bolji je bio sastav Lumena.

Najbolji golman kaznenih udaraca je Petar Borjan (ŠN Novi Marof), dok je najbolji izvođač istih Lovro Koračević (NA Lumen 1).

Najbolja šestorka turnira je: Borna Bencek (NK Lumen 1), Damjan Grujić (NK Ivančica), Saša Banić (NK Varteks), Vito Švaljek (ŠN Novi Marof), Borna Brežnjak (NK Ivančica) i Ivan Kovačić (NK Varteks).

Komentari