u sklopu 16. olimpijskog festivala

Završilo natjecanje u plivanju za varaždinske vrtićarce

Objavljeno: 16.05.2017. 20:50

Zadnja izmjena: 16.05.2017. 20:52

Natjecanjem u plivanju i hodanju u vodi na Gradskim bazenima „Varaždin“ jučer je nastavljen 16. Olimpijski festival dječjih vrtića Grada Varaždina u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

U plivanju su najbolji bili mališani iz DV „Trakošćanska“ dok su u hodanju u vodi prvo mjesto podijelili mališani iz DV „Bajka-Bubamare“ i DV „Panda“.

- „Drugog dana olimpijskog tjedna održano je natjecanje hodača i plivača iz deset dječjih vrtića koji su pokazali zavidno znanje snalaženja u vodi i plivanja“, istaknula je Anica Sitar Dvorski, stručna suradnica i koordinatorica Festivala u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina.

Olimpijski festival dječjih vrtića Grada Varaždina nastavlja se u utorak u 10.00 sati teniskim višebojem na terenima TK „Varteks“. Olimpijski festival završava u četvrtak od 16 sati finalnim danom na stadionu „Sloboda“, s mimohodom sudionika i paljenjem olimpijske vatre te atletskim i natjecanjima u nogometu. Prijavljeno je oko 550 malih natjecatelja iz varaždinskih vrtića. U slučaju lošeg vremena u četvrtak, finalni dan na „Slobodi“ odgodit će se za ponedjeljak, 22. svibnja. - stoji u priopćenju iz Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

Komentari