Rukometno ludilo

Ždrijebani parovi četvrtfinala Kupa: Vidovcu kao velika nagrada utakmica protiv PPD-a Zagreb, Dabrovi kod Dugog Sela

Objavljeno: 18.03.2016. 16:17

Zadnja izmjena: 18.03.2016. 16:24

Foto: Ivan Tomašković

Plesom kuglica ždrijebani su danas parovi četvrtfinala Hrvatskog rukometnog kupa, a tako su i predstavnici iz Varaždinske županije doznali svoje protivnike. Naime, Vidovčani će ugostiti višestruke prvake Hrvatske PPD Zagreb, dok će Dabrovi na noge Dugom Selu.

Vidovčani i dalje žive svoj san. Nakon što su u osmini finala nošeni gromoglasnom podrškom oko 900 navijača svladali Buzet 27:23, ždrijebom je odlučeno da će u četvrtfinalu igrati protiv PPD-a Zagreb.

Riječ je o višestrukim prvacima Hrvatske, a Vidovec s nestrpljenjem iščekuju utakmicu protiv pulena Veselina Vujovića.

- Ovo je jedna velika nagrada mojoj ekipi na odlično odigranoj sezoni. Najvažnije je da u toj utakmici ostavimo dobar dojam, a rezultat će biti u drugom planu - rekao je Igor Senečić, trener Vidovca kojega brine jadan drugi problem.

- Ako je vidovečka dvorana bila dupkom puna protiv Buzeta, gdje će se stisnuti svi ti ljudi protiv Zagreba. Ne znam kamo ćemo staviti još jednu tribinu - našalio se Senečić.

Bit će zanimljivo kako će se Horvat, Mandalinić, Ivić i društvo snaći u grotlu vidovečke dvorane.

Dabrovi protiv Dugog Sela

Drugi rukometni predstavnik iz Varaždinske županije, Varaždin 1930 u četvrtfinalu gostuje kod Dugog Sela, treće momčadi Prve hrvatske rukometne lige.

- Riječ je o mladoj i uigranoj ekipi koja je izrazito domaćinska, a želja im je da se plasiraju u Premijer ligu. No, mi smo kvalitetniji protivnik i idem na Final four Hrvatskog kupa - zaključio je Vladimir Vujović, trener Dabrova koji su u četvrtfinalu pobijedili Zamet 32:28.

Komentari