SPK VALCER

Žetva medalja na turniru u Sisku, šest zlatnih, četiri srebrne i četiri brončane

Objavljeno: 13.07.2021. 18:23

Zadnja izmjena: 13.07.2021. 18:26

U nedjelju, 11. srpnja 2021. godine, dan nakon ostvarenih odličnih rezultata na Prvenstvu Hrvatske u standardnim plesovima održan je i bodovni turnir u standardnim i latinskoameričkim plesovima u organizaciji Sportskog plesnog kluba "TOP STEP" iz Siska.

Sportski plesni klub Valcer predstavljalo je pet plesnih parova i dva pojedinca.

U kategoriji osnovci D2, u standardnim plesovima, zlatnu medalju odnijeli su Tin Žmuk i Nika Jerebič, dok im je srebrna medalja pripala u latinskoameričkim plesovima.

U istoj kategoriji bronačne medalje u standardnim i latinskoameričkim plesovima odnijeli su Ivan Biškup i Uma Mašić

Adriano Žmuk i Dorja Pernar u kategoriji mlađe mladeži D1 osvojili su zlatne medalje u standardnim i latinskoameričkim plesovima.

Iznimno jaka konkurencija bila je u kategoriji mlađe mladeži C gdje su Andrej Detelj i Elena Weiser osvojili srebrnu medalju u standardnim plesovima te zlatnu medalju u latinskoameričkim, dok su njihovi klupski kolege, David Hudoletnjak i Vida Jurak u istoj kategoriji osvojili bronačne medalje u standardnim i latinskoameričkim plesovima.

U solo kategorijama natjecali su se Elena i Eugen Sekovanić.

Elena Sekovanić je u kategoriji mlađih osnovaca D3 osvojila srebrne medalje u standardnim i u latinskoameričkim plesovima, dok je Eugen Sekovanić u kategoriji mladeži C odnio zlatne medalje u standardnim i latinskoameričkim plesovima.

Komentari