KK VINDI

ŽKK Vindi za novu sezonu traži i novog sponzora

Objavljeno: 02.11.2021. 07:26

Zadnja izmjena: 02.11.2021. 07:30

Kao uvod u prvoligašku sezonu 2021/22. za košarkašice, tijekom rujna i listopada odigran je regionalni dio Kupa Ružice Meglaj Rimac, u kojem su varaždinske košarkašice uspješno obranile naslov, te su se kao pobjednice regije Sjever plasirale u daljnje natjecanje gdje još čekaju protivnika u osmini finala na nacionalnoj razini.

Ovaj vikend za varaždinske košarkašice započelo je i natjecanje u Prvoj ženskoj košarkaškoj seniorskoj ligi u kojoj su prošle sezone zauzele drugo mjesto i izborile plasman u kvalifikacije za Premijer ligu. S obzirom na odlazak dvije standardne košarkašice iz prve ekipe (Žanić P., Francišković K.) očekivanja i ciljevi za ovu sezonu usmjereni su prema "širenju klupe" i afirmaciji mlađih košarkašica iz vlastitog pogona.

U klubu ističu kako su izuzetno zadovoljni dosadašnjim rezultatima i radom trenera, pa se u novu sezonu ulazi s istim kadrom. Rad s mladima jedan je od prioriteta kluba, i s ponosom ističu pogon od šezdesetak djevojčica iz mlađih dobnih kategorija.

Uz već spomenute uspjehe seniorske ekipe, i mlađe košarkašice postižu zapažene rezultate. Seniorke su u 2. kolu Prve ženske košarkaške lige izgubile od ekipe ŽKK Koprivnica 50:44.

Za ŽKK Vindi nastupile su: Barušić (Cap) (11), Brezovec L (18), Žanić (5), Božović (4), Dukić (3), Kauzler L. (3), Štrocinger, Lukan-Lisec, Vujec, Hrgarek, Kauzler N.

Iz kluba ističu kako je dugogodišnji sponzor kluba Vindija d.d. prije početka ove sezone prekinuo suradnju s klubom. U klubu ističu da su Vindiji zahvalni na dugogodišnjem sponzoriranju kluba, ali se okreću prema budućnosti u koju ulaze suočeni s novim okolnostima. 

Komentari