Kako piše Hrvatski nogometni savez na svojim službenim stranicama, predsjednik Šuker i izbornik Dalić sastali su se u Novom Vinodolskom gdje su razgovarali o dosadašnjoj, ali i budućnoj suradnji.

- Bilo je lijepo prisjetiti se sa Zlatkom svih prekrasnih trenutaka tijekom Svjetskog prvenstva, a srebrna medalja dokaz je da su svi koji su bili uključeni u tu priču odradili vrhunski posao. Drago mi je što smo otvoreno razgovarali i o onome što može biti bolje u budućnosti te što zajedno idemo dalje u nove pobjede - izjavio je predsjednik Saveza Davor Šuker.

Izbornik Dalić je pak zahvalio Šukeru na razumijevanju onoga što on nije smatrao korektnim.

- Smatram da smo riješili sve takve teme i radujem se novim izazovima", dodao je izbornik Dalić.

Zaključci razgovora između predsjednika Saveza i izbornika reprezentacije bit će na rasporedu naredne sjednice Izvršnog odbora HNS-a koji će donijeti formalne odluke na ovu temu.

Inače, kako piše HNS, izbornik Zlatko Dalić će 20. kolovoza objaviti popis igrača na koje računa za dvije rujanske utakmice reprezentacije - prijateljski ogled protiv Portugala i susret Lige nacija protiv Španjolske, a u tom tjednu bit će održana i sjednica Izvršnog odbora HNS-a.

Ključne riječi: izbornik, zlatko dalić,

Komentari

09.08.2018. 10:40h Zadnja izmjena: 09.08.2018. 10:45

Foto: Arhiva