NOGOMETNO ČUDO

Zlatko Dalić: 'Ovo nije naš kraj, idemo dalje!'

Pobjeda Hrvatske u četvrtfinalnoj utakmici SP u nogometu nad favoriziranim Brazilom odjeknula je svijetom kao prava bomba.
Objavljeno: 09.12.2022. 19:55

Zadnja izmjena: 09.12.2022. 20:02

Pobjeda Hrvatske u četvrtfinalnoj utakmici SP u nogometu, nad favoriziranim Brazilom, odjeknula je svijetom kao prava bomba.

Hrvatska reprezentacija odlično je "utišala" igru Brazila i nije se predavala niti nakon što je Neymar postigao pogodak u 105. minuti. Discipliniranom i koncentriranom igrom hrvatski reprezentativci parirali su brazilskim zvijezdama, a onda su bljesnule plave zvijezde. Oršić ,samo tri minute nakon što je ušao u igru, asistirao je Petkoviću za izjednačenje i novi rulet jedanaesteraca. Tada je ponovo sigurnost našim izvođačima donio Livaković i ostalo je povijest.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić nakon još jedne šokantne utakmice ali i veličanstvene pobjede nije krio veselje i zadovoljstvo.

- Ovo je baš za hrvatski narod. Ovo nam treba i zaista svaka čast dečkima. Sjajna utakmica od prve do zadnje minute. Izbacili smo najvećeg favorita. Ovo je Hrvatska, ponos, hrabrost, vjera i domoljubje. Ovo nije naš kraj, idemo dalje, rekao je Zlatko Dalić u nakon izravnog prijenosa utakmice u izjavi za HRT.

- Ovo je pobjeda svih nas, svi su dali maksimum. Hvala i onima na klupi, koji isto žive za ovu reprezentaciju. Pozdravio bih sve moje prijatelje koji pišu i komentiraju. Neka uživaju svi Hrvati u cijelom svijetu. Mi možemo puno napraviti. Uživajte i hrvatski branitelji, ovo je bilo za vas!, poručio je Dalić.

Komentari