Rezime godine

Foto - Održan tradicionalni Božićni domjenak Županijskog nogometnog saveza

Objavljeno: 20.12.2023. 19:49

Zadnja izmjena: 20.12.2023. 19:49

U Županijskom nogometnom savezu danas je održan tradicionalni božićni domjenak, koji je ujedno bio prilika za rezime 2023., godine izazova i dobrih rezultata u nogometu. 

Predsjednik Županijskog nogometnog saveza Varaždinske županije Nenad Horvatić istaknuo je da je iza njih jesenski dio s odigranih 940 utakmica.

- Ovo je bila godina izazova. Na skupštini u travnju podijelili smo 17 ugovora za sportsku infrastrukturu, još samo dva kluba nisu realizirala svoje projekte. Zahvaljujemo i Varaždinskoj županiji, na čelu sa županom, koji su izdvojili 27 tisuća eura te čestitamo Nogometnom klubu Varaždin na ostvarenim izvrsnim rezultatima - izjavio je Horvatić, najavivši da će na skupštini u ožujku iduće godine biti govora o novim investicijama.   

'Županija s pričom'

Varaždinski župan Anđelko Stričak istaknuo je da je ove godine bilo puno lijepih zbivanja i događanja i da je puno toga odrađeno, pogotovo u području investicija, a da je godina bila dobra i u nogometu. 

 - Ova godina je bila dobra, vjerujem da ste zadovoljni svojim rezultatima i da će iduće godine biti još bolji. A i mi u zadnjih mjesec-dva imamo novi slogan za našu županiju, a to je 'Županija s pričom'. Svaki klub ima neku svoju lijepu priču, svaki trener, igrač, vodstvo, svako brdo i mjesto. A to upravo ja želim i vama - izjavio je varaždinski župan Anđelko Stričak, zaželjevši da im 2024. godina bude jedna lijepa priča.

Komentari