evo detalja

ŽNS Varaždin organzira besplatan tečaj za nogometnog suca, evo kako se prijaviti

Objavljeno: 06.04.2023. 11:37

Zadnja izmjena: 06.04.2023. 11:37

Foto: Arhiva

Županijski zbor nogometnih sudaca ŽNS Varaždin organizira tečaj za nogometnog suca te tim povodom pozivaju nogometaše, nogometašice i zainteresirane sportaše da se prijave na tečaj za zvanje nogometni sudac.

Kako stoji u pozivu, ispit za nogometnog suca mogu polagati muške ili ženske osobe koje u vrijeme prijavljivanja za ispit nisu mlađe od 16 godina, niti starije od 40 godina. Tečaj je za sve kandidate besplatan, a na tečaju će se kandidati upoznavati s pravilima nogometne igre te ulogom suca na nogometnoj utakmici, a nakon održanog predavanja, kandidati polažu praktični dio ispita na nogometnoj utakmici. 

- Svi zainteresirani svoju prijavu mogu poslati na e-mail adresu [email protected] ili broj mobitela 098 912 4283, Roman Lacković (tajnik) sa sljedećim podacima: ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj mobitela i e-mail adresa. Planirani početak održavanja tečaja za nogometne suce je dana 17.04.2023. godine u 18:00 sati. Zainteresirani kandidati će sve smjernice dobiti putem prijavljenih e-mail adresa i/ili pozivom - naveli su.

Komentari