evo o čemu je riječ

ŽNS podržao Bumbar kup, poklonili glavne nagrade za tombolu

Objavljeno: 20.01.2024. 09:31

Zadnja izmjena: 20.01.2024. 09:51

Foto: Facebook

U Areni Varaždin jutros je započeo Bumbar kup, a traje danas i sutra. Riječ je o najvećem turniru mlađih nogometnih uzrasta u ovom dijelu Hrvatske koji se održava u  organizaciji NK Varteksa, uz potporu Županijskog nogometnog saveza. 

Prijavljeno je 184 ekipa iz 64 različita kluba, i to iz četiri različite zemlje (Hrvatska, Slovenija, Mađarska i BiH). Turnir će se održavati za šest godišta, gdje danas igraju godišta 2011., 2013. i 2015., dok u nedjelju igraju parna godišta - 2012., 2014. i 2016., a utakmice se igraju na četiri terena. Za sve koji dođu, a očekuje se par tisuća posjetitelja u Areni, pripremljene su i dodatne atrakcije, ponuda hrane i pića, atraktivna proglašenja, a tu je i super-vrijedna tombola. Naime, Županijski nogometni savez, na čelu s predsjednikom Nenadom Horvatićen, priključio se organizaciji tombole i poklonio dva dresa predsjedniku NK Varteksa, Siniši Fučkaru, koji će biti glavna nagrada.

- Kao potpora Bumbar kupu danas sam predsjedniku NK Varteksa, Sinišu Fučkaru, poklonio dva dresa: HNS-ov Luke Ivanušeca i GNK Dinamov Bruno Petković kao glavne nagrade za tombolu. Dođite i podržite - rekao je putem društvenih mreža predsjednik ŽNS-a. 

Komentari