po prvi puta

AUTO-MOTO SPEKTAKL - U subotu starta 'Velika nagrada Čakovca' - Dijelimo i TAXI Vožnju!

Objavljeno: 01.10.2020. 19:00

Foto: Blacklisted Inc.

Nakon dugih 13 godina Autoklub Blacklisted vraća automobilizam u grad Čakovec i Međimursku županiju na velika vrata i to ni više ni manje nego s otvorenom utrkom/trackdayom za amaterske i profesionalne vozače na atraktivnoj ruti kroz sami centar grada.

Zadnja slična utrka bila je održana daleke 2007. godine kada je organiziran rally u međimurskoj županiji na brojnim cestama brdovitog kraja te prolog u centru.

Brojne pohvale koje su stigle od vozača iz cijele Hrvatske bile su poticaj da i Autoklub Blacklisted organizira sličnu atraktivnu rutu u centru grada, a vozači amateri ovaj put mogu sudjelovati ukoliko zadovolje najviše sigurnosne uvjete.

Autoklub Blacklisted iza sebe ima organiziranih sedam službenih trackday-a na stazi “Rauš” u Novom Marofu tijekom zadnje tri godine, a ovaj pothvat je nešto novo za cijeli klub. Vozači će biti raspoređeni u dvije kategorije, amatersku i profesionalnu te će svaka kategorija imati tri podklase prema zapremnini motora vozila.

Uz trackday osiguran je i bogati program za sve posjetitelje gdje će vas uz stazu zabavljati DJ Red Bull Stribor, a hostese i VIP mjesta uz bogati asortiman pića osigurati dobru zabavu i pogled na samu utrku.

Kroz cijeli centar grada biti će izložba raznih rijetkih automobila gdje će vlasnici predstaviti svoja vozila u mini style natjecanju, a svi posjetitelji će se moći i provozati stazom u jednom jednom od trkaćih taxi vozila.

Osvojite 2x1 TAXI Vožnju

Sve što trebate učiniti je podijeliti ovaj članak na svojem Facebook profilu, a sretne dobitnike TAXI Vožnje u Renault Clio RS objaviti ćemo u petak, 2.10.2020. u 10:00h

Komentari