Čakovečki automobilist Vedran Delimar uspješno završio sezonu

Objavljeno: 15.12.2014. 17:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: V. Delimar/Ž. Novosel

Izvor: galerija-images/Vedran Delimar - zavrsetak sezone 2014

Zagrebački automobilistički savez na kraju sportske sezone tradicionalno, već petnaest godina zaredom, organizira prigodnu svečanost pod nazivom "Večer ZG prvaka".

Posljednjih deset godina ova se priredba, na kojoj se proglašavaju rezultati i dodijeljuju sportske nagrade za Prvenstvo Sjeverne lige i Prvenstvo Zagreba u auto i karting sportu u protekloj godini, održava pod visokim pokroviteljstvom Gradske skupštine Grada Zagreba u reprezentativnom prostoru Starogradske vijećnice na Gornjem gradu.

Impresivne rezultate po završetku sezone u 2014. godini ostvario je čakovečki automobilist, član Auto kluba Stubaki, Vedran Delimar sa svojim VW Polom. Plasirao se na visoko treće mjesto generalnog poredka u ocjenski-spretnosnim vožnjama te završio kao pobjednik klase 2.

- Iza mene je jedna odlična sezona utrka. OSV nam se digao na jednu visoku razinu! Organizirano je bilo šest utrka ocjenski-spretnosnih vožnji, te sam na svima odvozio jako dobro! U Karlovcu i Voćinu odnio sam pobjedu u klasi, u Zagrebu i Slavonskom brodu bilo je odlično 2. mjesto, u Bedekovovčini bio sam nešto slabiji radi greške i završio 4. a Dugo Selo radi tehničkih problema 5. mjesto. Naime, sve skupa zbrojeno ipak me dovelo do pobjede u klasi 2, te odličnom 3. mjestu u generalnom poredku, odmah iza najboljeg Hrvoja Čižmeka iz AMK Dugo Selo, te iz istog kluba drugoplasiranog Zlatana Dželilovića - rekao je Vedran Delimar, koji je završio i tri utrke autoslaloma za Prvenstvo Hrvatske. Vozilo se u zagrebačkoj Dubravi, Generalskom Stolu te na stazi Špansko u Zagrebu, a Delimar je završio na dobrom 4. mjestu klase.

{gallery}Vedran Delimar - zavrsetak sezone 2014{/gallery}

Komentari