Četiri Ford Mustang modela za 2011 SEMA show

Objavljeno: 31.10.2011. 17:32

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: automanija.com

U Fordu za SEMA sajam imaju konja za trku.  I to četiri konja – Mustanga, a posjetitelji će ih idućeg tjedna moći vidjeti na 2011 Specialty Equipment Market Association (SEMA) showu u Las Vegasu, piše automanija.

Ekipa iz "plavog ovalnog" pripremili su čak četiri posebno prerađene inačice novog 2012 Ford Mustanga.

Posao je odradila kompanija Spectra Chrome Boy Racer Red, a ugrađen je Autosport Dynamics poklopac motora od karbonskih materijala, a isto vrijedi za krov i stražnji dio. Dizajniran je za utrkivanje s posebnim "roll-cage"-om, 18 inčnim kotačima koje potpisuje HRE, te Vortech super-punjačem.

Drugi model je 2012 Ford Mustang GT koji je preradila tvrtka Forgiato Wheels. Ima trokrake felge od čak 21 inča (naprijed) i 22 inča (stražnji). Ugrađeni su dijelovi koje potpisuju TS Designs, 3DCarbon Boy Racer, te srebrna PPG trkaća boja, uz Vortech superc-punjač na 5,0 litarskom V8 motoru.

Treći na redu je model Mustanga koji je preradila MRT Performance ekipa. TKO Mustang by MRT Performance dolazi s ProCharger super-punjačem, kromiranim MaxFlow ispušnim sustavom, posebnim H&R oprugama koje poboljšavaju upravljivost te Sparco sportska sjedala.

I na kraju, 2012 Ford Mustang by H&R Springs je četvrti model za SEMA show, a ima poseban ispušni sustav, Edelbrock E-Force super-punjač, Pirelli P Zero gume i posebnu suspenziju.


Izvor: automanija.com

Komentari