Citroen Hrvatska pretpremijerno predstavio DS4 i DS5

Objavljeno: 22.10.2015. 19:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: Automanija.com

DS4, DS5 i DS4 Crossback, nove zvijezde Citroenove podmarke DS, pretpremijerno su predstavljeni poslovnim partnerima i predstavnicima medija u Zagrebačkoj Laubi, piše automanija.

Eskluzivna pretpremijera u Laubi otvorena je retrospektivnom modnom revijom Juraja Zigmana, ambasadora Citroëna C4 Cactus, koji je predstavio svojih zadnjih 20 kolekcija koje slave njegov talent i slobodu umjetničkog izražavanja. Gosti su također mogli razgledati izložbu Citroënovih automobila kroz vrijeme, među kojima je bio i DS, slavni francuski automobil koji ovaj mjesec slavi svoj 60. rođendan.

Citroenova marka DS, koja se osamostalila lani u lipnju 2014., oživljava duh tog legendarnog automobila i omogućava ponovno podizanje francuske automobilske industrije na razinu visoke klase. Zbog toga suvremeni DS modeli sjedinjuju prepoznatljiv dizajn i tehnologiju, udobnost i dinamičnost, plemenite materijale i profinjenost, sve vrijednosti koje su krasile originalni DS.

Jučer predstavljeno modeli DS 5, novi DS 4 i DS 4 Crossback su automobili namijenjeni kupcima koji traže osobni izražaj. Novi DS 5 donosi avangardnim dizajn, profinjenost i posvećenost detaljima te nudi naprednu tehnologiju, dinamična i sigurna vozna svojstva.

Na eventu su otkrivana i dvije DS-ove ‘četvorke': novi DS 4 je dinamična i elegantna kompaktna limuzina, dok je DS 4 Crossback automobil za avanturiste koji istovremeno traže užitak u vožnji u gradu, ali i izvan njega.

Novi DS5 u prodaji će biti od sljedećeg tjedna, s početnom cijenom od 230.050 kuna za model sa Chic opremom i motorom BlueHDI 120. Novi DS4 dolazi na tržište 1. studenog.

Izvor: Automanija.com

Komentari