FOTO: Auto Zubak otvorio novi salon Volkswagen automobila u Varaždinu

Objavljeno: 09.03.2015. 15:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Nikola Kokotec

Izvor: galerija-images/auto zubak

AutoZubakova mreža početkom godine postala je bogatija za potpuno novi salon Volkswagen automobila u Varaždinu  Novi Volkswagen salon rađen je prema najnovijim standardima marke, kako u smislu vanjskog, tako i unutarnjeg uređenja.

U novu godinu AutoZubak je ušao s novim modernim salonima od oko 400 četvornih metara u koji stane desetak vozila, tako da kupci u njima mogu vidjeti cijelu VW gamu, a trenutno salone krasi novi model VW Passata.

Novi Volkswagen Passat stigao je do osme generacije, a u odnosu na prethodnog Passata kraći je za 2 mm (4767 mm), ali je međuosovinski razmak povećan za 79 mm tako da nudi više prostora i za putnike i za prtljagu. Limuzinska izvedba nudi 586 litara (21 litru više), dok karavanska ima obujam prtljažnika 650 litara (više za 47 litara).

Passat je u  prodaji u Hrvatskoj od siječnja 2015. godine, a nudit će se u dvije inačice - limuzina i karavan (Variant).

Novi Volkswagen Passat 2015 donosi i najnovije tehnologije: Active Info Display (potpuno digitalni kombinirani instrument), Head-up Display s mogućnošću izvlačenja i uvlačenja, sustav Rear Seat Entertainment na bazi aplikacija za tablet, Front Assist sa City funkcijom kočenja u nuždi i funkcijom prepoznavanja pješaka, Emergency Assist (zaustavljanje vozila u slučaju nužde), Trailer Assist (pomoć pri manevriranju s prikolicom) i sustav pomoći u prometnoj gužvi.

Dizajnerski, novi Passat slijedi Phaetona te (tradicionalno) ne donosi velike promjene u dizajnu. Spuštena mu je karoserija, ima veće kotače, prednji kraj je nešto dinamičniji. Passat je dobio i prednja kao i stražnja LED svjetla.

{gallery}auto zubak{/gallery}

Komentari