FOTO: Brojnim Varaždincima nedjelja počinje na autosajmu u Biškupcu

galerija-images/autosajam u biskupcu

Objavljeno: 26.10.2014. 12:07

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Josip Novak

Prohladno i maglovito jutro Varaždince ni ove nedjelje nije spriječilo da pohrle na autosajam u Biškupcu na kojem – nema čega nema...

Kod južnog ulazu na autosajam susreli smo Marka iz Koprivnice koji je u Biškupec stigao s pravom „zvjerkom“, crnim Mercedesom „the“ klase.

- Nemaju ljudi novaca, već ga mjesecima nudim u lokalnim oglasnicima i – ništa. Možda budem bolje sreće ovdje kod vas – veli ovaj Podravac koji svojeg ljubimca namjerava prodati za nekoliko tisuća eura.

Do 9 sati sajam se punio Mercedesima, BMW-ovima, Mazdama, Toyotama, Fiatima i pokojim Fordom.

- Ponuda automobila je solidna, danas će se na parkingu na prodaju nuditi stotinjak rabljenih vozila. No, nema više gužve kao ranijih godina – kažu nam organizatori sajma koji radi po svim pravilima i propisima.

Njih moraju poštivati i vlasnici štandova na kojima posjetiteljima nude odjeću i obuću, različite alatke, voće, igračke i slatkiše. Naime, sve što se dešava na sajmu budno prate inspektori koji su u Biškupcu redoviti gosti.

Obilazeći sajam, razgovarali smo s posjetiteljima i većina njih priznaje da u Biškupec dolaze po navici, iako ne namjeravaju ništa kupiti. No, ovdje uvijek sretnu poznanike, popiju s njima kavicu ili se počaste gablecom:

{gallery}autosajam u biskupcu{/gallery}

Komentari