Michael Schumacher: Samo je Red Bull ispred nas

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 25.03.2011. 18:11

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Iako je Michael Schumacher (42) lani u svojoj povratničkoj sezoni završio tek kao deveti vozač svijeta, uvjeren je kako će mu se, s obzirom na novi špil, ovoga puta mnogo bolje posložiti karte. Hrabri ga i to što je na nekim testiranjima na suhom u Španjolskoj upravo on bio – najbrži.

Mercedes je ove godine napravio velik korak s bolidom i čini se kako se posao i te kako isplatio. Vidjet ćemo kako stvari stoje, a za pravi uspjeh imamo vjetar u leđa. Držimo oči otvorene i jasno nam je da je Red Bull vjerojatno jedina momčad koju moramo pobijediti. Igrat ćemo i te kako važnu ulogu – najavljuje sedmerostruki prvak svijeta. Stručni komentatori, pak, na horizontu ne vide crvenu kacigu. Spominju se Red Bulll, Ferrari i McLaren, ne i Mercedes GP.

– Vidim i ja Ferrari, Renaul i Williams, a ne smijemo zaboraviti ni McLaren. Vjerujemo da ćemo mi iz ovog društva biti ti koji će se boriti za mjesto drugog najbržeg. Ako ćemo biti sporiji samo od njih, eto nas na podiju – priželjkuje Nijemac.

Kod nas je i dalje nepoznato hoće li biti prijenosa utrke, iako nas do starta VN Australije dijele još sati. Pregovori traju...


Agencija VLM


Komentari