Rukometaši PPD Zagreb vozit će Lončarove automobile

Piše: Zoran Stanko

Objavljeno: 23.09.2014. 14:42

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Izvor: galerija-images/Potpisivanje ugovora izmedu PPD Zagreb i Auto Loncara

U utorak 23. rujna, u Varaždinu je svečano potpisan vrijedan sponzorski ugovor između automobilske tvrtke Lončar i Rukometnog kluba PPD Zagreb.

Samom činu potpisivanja nazočili su najviši predstavnici obiju strana. Ugovor su potpisali predsjednik rukometnog kluba Ante Ančić i Romano Puček, predstavnik tvrtke Automobili Lončar.

Igračima i osoblju kasnije su predani ključevi nove flote Peugeotovih vozila, koju predvodi europski automobil godine – Peugeot 308.

Predsjednik rukometnog kluba Ante Ančić potom je izjavio da se veseli novom sponzoru u njihovoj obitelji, te se nada da će ovo biti duga suradnja između dva novopečena partnera.

- Današnje potpisivanje ugovora sa predstavnicima tvrtke Lončar smatramo početkom jedne dugoročne poslovne suradnje i drago nam je da u razdoblju ekonomske krize postoje ljudi koji prepoznaju vrijednost najtrofejnijeg rukometnog kluba u Hrvatskoj – izjavio je Ančić.

Predstavnicima medija potom se predstavio novi trener Zagrebaša, Veselin Vujović. U jednoj od svojih prvih izjava pod vodstvom zagrebačke momčadi, Vujović se osvrnuo na sljedećeg protivnika koji čeka sraz sa PPD Zagrebom, a to je srpski prvak Vojvodina.

- Čast mi je biti ovdje u Varaždinu, gradu koji je kolijevka rukometa. Za nas je srpski predstavnik trenutno najteži protivnik. Ekipa je to koja ima čvrstu igru, ali na nama je da na terenu prikažemo više. Ne želimo bježati od uloge favorita - rekao je Vujović. 

U nastavku su se predstavnici kluba i igrači družili sa navijačima i fotografirali pred automobilima tvrtke Lončar koje su dobili na korištenje. 

{gallery}Potpisivanje ugovora izmedu PPD Zagreb i Auto Loncara{/gallery}

Komentari