Sigurna zima s markom Peugeot!

Piše: Sponzorirano

Objavljeno: 27.10.2015. 13:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: Peugeot Hrvatska

Peugeot je ususret zimi u suradnji sa svojom mrežom ovlaštenih servisa pokrenuo prodajnu akciju u kojoj kupci mogu ostvariti atraktivne popuste za zimske gume i akumulatore u periodu od 2. studenog do 31. prosinca 2015.

Kupci u navedenom razdoblju mogu ostvariti popust od 15 posto na zimske gume Continental, Semperit i Barum. U ponudi je i usluga čuvanja guma tijekom zimskog razdoblja  pod nazivom „hotel za gume“ u kojoj će distributeri koji sudjeluju u prodajnoj akciji ponuditi čuvanje guma svojim kupcima.  U navedenom periodu  u ponudi je popust od 15 posto na akumulatore Peugeot i EXIDE PREMIUM koji imaju jamstvo od tri godine i koji su jedini automobilski akumulatori temeljeni na karbonskoj tehnologiji.

Kako bi vlasnici vozila Peugeot pripremili za zimske uvjete vožnje, Peugeot je osigurao zimski pregled vozila i ponudio dodatnu opremu za zimu po atraktivnim cijenama od 16. studenog do 31. siječnja 2016. godine. U zimskom pregledu će tehničari Peugeot sustavno provjeriti sve najosjetljivije dijelove kako bi precizno utvrdili je li vozilo spremno suočiti se sa zimskim uvjetima. U ponudi je popust od čak 20% na Peugeot pakete usluga zamjena ulja  i kočnice kao i na sve filtere.

U navedenom razdoblju u ponudi je popust od 20 posto na dodatnu opremu iz kolekcije Zima 2015./2016. po atraktivnim, sniženim cijenama. Popust se može ostvariti na dodatnu opremu za prijevoz tereta, lance i navlake za snijeg, presvlake sjedala, tepihe i kadice prtljažnika.

Komentari