Toyota poziva vozače na preventivni pregled vozila

Piše: evz / VLM

Objavljeno: 27.01.2011. 12:22

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: toyota.hr

Nakon nedavnih problema s vozilima diljem svijeta Toyota je u Hrvatskoj, iako nije bilo sličnih kvarova na vozilima, odlučila pozvati vozače svojih vozila na sigurnosni preventivni pregled.

– Postoji mogućnost da u iznimno rijetkim situacijama procuri gorivo iz visokotlačne cijevi i pumpe goriva na modelima Toyota Avensis i Lexus IS 250 s benzinskim motorom. Stoga smo odlučili vozače pozvati na preventivni servisni pregled kako bismo spriječili mogući kvar – poručuju iz Toyote.

Napominju da se spomenuti kvar nije pojavio ni na jednom od 134.040 vozila, koliko ih je u Europi uključeno u pregled, te dodaju kako je dio vozila star i do 10 godina. Na području Republike Hrvatske na preventivni pregled u ovlaštene servise bit će pozvano 65 vlasnika Toyote Avensis i osam vlasnika Lexusa IS 250 kako bi vozila bila pregledana, a eventualna zamjena dijelova napravljena o trošku proizvođača.

– Kao i uvijek do sada, želimo odgovornim i beskompromisnim preventivnim pregledom potvrditi svoj status i zadržati povjerenje stranaka. Toyotina filozofija stavlja sigurnost i zadovoljstvo svojih stranaka na prvo mjesto, stoga i ovoga puta Toyota na transparentan način obavještava stranke o potencijalnim rizicima kako bi povjerenje u Toyotinu kvalitetu ostalo neupitno – poručuju iz kompanije.


Agencija VLM



Komentari