Vrlo uspješne utrke Vedrana Delimara

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 23.09.2014. 19:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Iza međimurskog vozača Vedrana Delimara vrlo su uspješno odvožene tri utrke u rujnu pa tako i dalje drži vodeću poziciju u klasi 2 te treće mjesto u generalnom poretku...

Najinteresantniji oktanski mjesec u godini, započeo je Brdskom utrkom 21. nagrada Stubičkih Toplica 2014, koja se bodovala za Prvenstvo Hrvatske te Prvenstvo sjeverne lige. Najuspješniji je bio Siniša Krainc s Ford Escort Cosworth-om, dok je Vedran Delimar sa svojim VW Polom završio na trećem mjestu klase H14 u vremenom 7:28:236.

Tjedan dana kasnije, na karting stazi u Španskom u Zagrebu svoju brzinu i spretnost dokazivali su vozači u autoslalom utrci. Na toj utrci nastupila su dvojica čakovečkih automobilista, Vedran Delimar sa svojim VW Polom te Nino Ćubić sa Zastavom Yugo 55. Nešto grešaka tokom utrke, bacile su Vedrana na peto mjesto, dok je Nino završio kao deveti.

Povodom 20. godišnjice Auto Kluba SB Autosport, proteklog vikenda održana je pak 6. utrka prvenstva u ocjensko spretnosnim vožnjama. Čakovčani su otišli kući s impresivnim rezultatima. Vedran je završio kao treći u ukupnom poretku iza Marka Palijana iz Križevaca te Krešimira Merlića iz Zagreba. U klasi 2, završio je na drugom mjestu, dok je Nino Ćubić sa svojim Ford Focusom završio kao drugi u klasi 3 i time se u prvenstvu probio na drugo mjesto klase.

Vedran i dalje čvrsto drži prvo mjesto klase 2, te treće mjesto u generalnom poretku, samo osam bodova iza drugoplasiranog  Zlatana Dželilovića.

Komentari