U Salonu Gradske vijećnice gradonačelnik Ivan Čehok primio je ravnateljicu, odgojiteljice i djecu dječjeg vrtića "Bajka" koji su dobili nagradu za najljepši vrtić u Republici Hrvatskoj.

Dječji vrtić Bajka ima najbolji školski vrt, kaže gradonačelnik Čehok koji je prije dvadeset godina bio i na samom otvorenju istoimenog vrtića: 

- Ove godine su upravo na projektu koji povezuje edukaciju i ekologiju osvojili nagradu, predstavili sebe i sam grad na lijep način u Zagrebu. Jako je važno djecu privikavati na suživot s prirodom i takvi vrtovi su poticaj tome - rekao je gradonačelnik Čehok.

- Djeca su na dostojan način predstavila naš vrtić i grad Varaždin te su zaista dobili najveći pljesak što se tiče samog programa - rekla je ravnateljica dječjeg vrtića "Bajka" Jadranka Stanković.

Inače, Ekološko-obrazovni projekt "Najljepši školski vrtovi" provodi HRT u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te uz potporu Ministarstva poljoprivrede, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te brojnih privatnih donatora.

 

Komentari

29.11.2018. 13:00h Zadnja izmjena: 29.11.2018. 15:03

Foto: Dario Jurčević