Drone Pilot Academy 

Dođite na Dan otvorenih vrata Drone Pilot Academy i naučite nešto više o dronovima

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 20.07.2021. 09:42

Zadnja izmjena: 20.07.2021. 09:42

Fakultet organizacije i informatike, u suradnji s partnerima, organizira Dan otvorenih vrata Drone Pilot Academy, u srijedu, 21. srpnja 2021. godine.

Svi zainteresirani pozivaju se da se priključe online informativnom razgovoru koji će se održati u srijedu, 21. srpnja 2021. godine, s početkom u 11:00 sati. Sudjelovanje je moguće bez prethodne prijave, a sudionici će saznati sve informacije o edukaciji i moći postaviti pitanja koja ih zanimaju poput trajanja edukacije, vrste dronova kojom će letjeti, koliko sati leta je predviđeno… Priključenje je moguće putem sljedeće poveznice.

Nakon informativnog razgovora, u srijedu će, s početkom u 12:15 sati biti organizirana pokazna vježba letenja dronovima na području Skate parka (Ulica Gustava Krkleca 3, Varaždin) gdje će svi zainteresirani vidjeti dio vještina koje će polaznici prolaziti na edukaciji.

- Pozivamo sve zainteresirane da se priključe, saznaju sve informacije o edukaciji i iskoriste priliku da postanu dio prve generacije drone pilota osiguravši svoje mjesto po promotivnoj cijeni od 1.000 kn! Broj mjesta je ograničen! Za sve dodatne informaciji zainteresirani se mogu javiti organizatorima edukacije na [email protected] - poručuju organiozatori.

Komentari