humanost na prvom mjestu

Dođite ove subote na humanitarnu modnu reviju i pokažite svoje veliko srce

Objavljeno: 13.06.2017. 17:59

Zadnja izmjena: 13.06.2017. 18:00

Ove subote u Caffe bar & disco club "Bard" održati će se humanitarna modna revija i tombola za sve posjetitelje i one koji su željni pomoći Domu za djecu bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi pod nazivom 'Nova budućnost'. Očekuju se mnoga poznata lica i odličan provod.

A pomoći možete tako da kupite srećku u iznosu od 20 ili 50 kuna, a kao glavni dio ove akcije biti će tombola koju će voditi aktualna Miss Varaždinske županije Paula Hublin. Sav prihod prikupljen u ovoj hvale vrijednoj akciji ići će Domu 'Nova budućnost'. Caffe bar & disco club "Bard" tako je ovaj puta u suradnji s modnom kućom Ellera i Uni Creativom j.d.o.o. odlučio na ovaj način pomoći i osigurati djeci svijetliju budućnost.

- Ideja je krenula već ranije. Željka Vidović i ja htjele smo organizirati reviju, međutim, kroz priču došle smo do zaključka da bismo svemu tome htjele dati neki smisao. Tako smo došle u kontakt s volonterkom u Domu 'Nova budućnost' i odlučile smo pomoći. - rekla je organizatorica ove akcije, Tajana Kišićek, nadodajući kako se na samom događaju očekuju i poznata lica, osim spomenute aktualne miss, novi gradonačelnik i njegovi zamjenici. Za zabavni dio pobrinuti će se bend Dobre vibracije, nastupiti će plesni klub D&D iz Varaždina i DJ Romeo, a osim večernjih haljina na samoj reviji biti će prikazana sportska eleganacija tako da će svatko moći pronaći nešto i za sebe, a pritom i pomoći.

Komentari