TKO ŽELI U VISINE?

Emirates traži hrvatske radnike: Nude plaću od 15000 kuna i besplatni smještaj u Dubaiju

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 22.01.2019. 13:38

Zadnja izmjena: 22.01.2019. 13:43

Prema pisanju Jutarnjeg lista, jedna od najvećih aviokompanija na svijetu Emirates, opet je u potrazi za hrvatskim radnicima koji će se pridružiti njihovom timu kabinskog osoblja.

U toj kompaniji sa sjedištem u Dubaiju već radi više od 200 članova kabinskog osoblja iz Hrvatske, a tu brojku žele dodatno povećati pa organiziraju Dane otvorenih vrata za članove kabinskog osoblja u Rijeci (petak, 25. siječnja, u 8 sati u Hotelu Jadran) te u Zagrebu (nedjelja, 27. siječnja, u 8 sati u Hotelu Westin).

Emirates svom kabinskom osoblju nudi prosječnu plaću oko 15.000 kuna, neoporezive prihode, besplatni zajednički smještaj u Dubaiju kao i besplatan prijevoz do i od radnog mjesta. Dodatno, karijera u Emiratesu osigurat će vam i zdravstveno i dentalno osiguranje, popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme provedeno u Dubaiju, a tu su i popusti na putovanja zrakoplovima te aviokompanije za zaposlenike, ali i njihovu obitelj te prijatelje.

Kandidati koji se žele okupati kao stjuardi i stjuardese na Dane otvorenih vrata trebaju doći sa životopisom na engleskom jeziku, a bilo bi dobro, poručili su iz Emiratesa, da sa sobom ponesu i ispunjenu prijavnicu.

Komentari