VREMENSKA PROGNOZA

Evo kakvo nas vrijeme očekuje slijedeći tjedan

Objavljeno: 31.10.2021. 06:26

Zadnja izmjena: 31.10.2021. 11:39

Sutrašnji blagdan Svi Sveti bit će djelomice sunčan, a prijepodne je moguća magla, koja se ponegdje može i dulje zadržati. Vjetar većinom slab jugoistočni. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom oko -1, a najviša dnevna oko 13 °C, s tim da u mjestima gdje će magla biti dugotrajnija i temperatura može biti niža.

Utorak, prvi radni dan u tjednu već donosi kišu i to od jutra. Zato će najniža temperatura zraka biti viša nego proteklih dana i to oko 10 °C. Dok će najviša dnevna biti viša svega nekoliko stupnjeva. Prestanak oborina očekuje se u kasnijim poslijepodnevnim satima. Vjetar će biti slab do umjeren južni. Srijeda donosi slično vrijeme samo uz nešto manje padalina. Najviša dnevna temperatura porast će do 16 °C, a vjetar će okrenuti na jugoistočni. Četvrtak će ponovo biti sličan utorku. Kiša u prvom dijelu dana, najniža temperatura zraka oko 10°C, a najviša oko 15°C. Vjetar ponovo slab do umjeren južni.

Kraj tjedna donosi smirivanje vremena ali i pad temperature. Neće biti padalina, a temperatura zraka će se kretati od 8 do 11 °C. Vjetar će okrenuti na umjereni sjeveroistočni, te će za naredni vikend temperature još padati.

Komentari