Facebook doživio najveći pad ikada. Nakon više od deset sati velikog problema s najvećom društvenom mrežom, Facebook je proradio, no još uvijek ima problema, prenosi Index.hr.

Radi se vjerojatno o najvećem padu Facebooka u povijesti, te su putem Twittera morali objašnjavati što se dogodilo. Nisu puno rekli, osim što su naglasili kako se ne radi o hakerskom napadu.

"We’re aware that some people are currently having trouble accessing the Facebook family of apps. We’re working to resolve the issue as soon as possible. We're focused on working to resolve the issue as soon as possible, but can confirm that the issue is not related to a DDoS attack." - napisali su na twitteru.

Također, velikih problema još uvijek imaju Instagram, WhatsApp i Messenger. Riječ je o aplikacijama koje su u vlasništvu Facebooka, a prvi problemi počeli su jučer oko 17 sati po našem vremenu. Iako se Facebook učitavao, mnogi su prijavili probleme s objavama. Međutim, problemi su se javili i na Instagramu gdje korisnici nisu mogli refreshati naslovnicu ni objavljivati slike.

Također, naslovnica Facebookovog messengera nije se željela učitati, a mnogi su prijavili probleme i s WhatsAppom, posebno s učitavanjem slika na ovoj aplikaciji za dopisivanje.

Komentari

14.03.2019. 08:24h Zadnja izmjena: 14.03.2019. 08:26

Foto: Ilustracija