uz bok vodećim modnim trendovima

GALKO, vodeći hrvatski modni brend i ove godine predstavlja na sajmu ILM Ofenbach

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 18.02.2019. 09:02

Zadnja izmjena: 18.02.2019. 09:08

Galko, vodeći hrvatski modni brend i ove godine predstavlja na sajmu ILM Ofenbach, uz bok vodećim modnim brendovima, svoju nadolazeću kolekciju jesen/zima 2019/2020, poslovnu kolekciju te namjensku kolekciju za lovce.

U kolekciji jesen/zima 2019/2020 uključili su kože vrhunske kvalitete u klasičnom izgledu, ali i kože posebnih površinskih dorada i uzoraka koji će biti u skladu s trendovima odijevanja. Boje koje su odabrali za vas su crna, crvena, plava i smeđa uz dodatke kombinacija trendovskih nijansi. Naročito žele naglasiti modele s preciznim ukrasnim šivanjem koje torbama daje notu elegancije i posebnosti.

"Elegancija u pokretu" , osnovni je moto GALKO proizvoda, a praktičnost i sklad osnovne su smjernice svake ideje.Danas broje sedamdesetak djelatnika i primjer su uspješnog poduzetništva iza kojeg se krije mnogo strasti, ljubavi i zalaganja, no ono najvažnije: iza svake torbe, novčanika, remena kriju se ljudi.

Paralelno sa sajmom u Ofenbachu, GALKO izlaže i u Abu Dhabiju, gdje se od 17. - 21. veljače održava 14. sajam naoružanja i vojne opreme IDEX 2019. To je najveći svjetski sajam vojne i obrambene industrije te tehnologije, a ujedno i jedina međunarodna izložba naoružanja i vojne opreme na području regije Mena ( područje Bliskog Istoka i Sjeverne Afrike ).

Ovogodišnji sajam se održava na 168000 m2, a na sajmu sudjeluju 62 zemlje i oko 1310 izlagača, što je porast u odnosu na sajam od 2017.Galko sudjeluje drugi puta na sajmu sa setovima za nošenje oružja, torbicama za prikriveno nošenje oružja, taktičkim prslucima i torbama. Očekivanja idu u smjeru neposredne prezentacije proizvoda što većoj populaciji korisnika i trgovaca na Bliskom Istoku, te uspostavljanju odnosa s potencijalnim klijentima u regiji, a i u svijet.

Komentari