prijave traju sve do kraja kolovoza

Good Game daruje 100 tisuća kuna ekipi koja prezentira najbolju ideju!

Objavljeno: 09.08.2018. 16:07

Zadnja izmjena: 09.08.2018. 17:37

Nakon turnira Good Game Zagreb 2018, održanog u Jadran filmu sredinom svibnja, prikupljen je novčani fond od čak 100 tisuća kuna, a otići će u ruke mladom i poduzetnom kreativcu iz Hrvatske koji će uvjeriti stručni žiri da je upravo njegova ideja najbolja.

Naime, pobjednik ovog zanimljivog natjecanja doznat će se na posebnom donacijskom događanju Good Game Liftoff, 13. rujna 2018. godine u prostoru HUB385, a prijave za ovu jedinstvenu poslovnu priliku su započele i traju sve do kraja kolovoza.

Proljetno izdanje velikog gaming spektakla Good Game Zagreb 2018 okupilo je natjecatelje iz više od 30 kompanija iz Hrvatske, Srbije i Austrije, a bilo je to najveće izdanje u povijesti. Kako je riječ o humanitarnom turniru, prikupljeno je čak 100 tisuća kuna, a taj će iznos osvojiti poduzetnik s najoriginalnijom idejom, razrađenim poslovnim planom i strategijom.

"Pokušavamo uzdrmati status quo koji vlada na tržištu i pružiti priliku mladima"

Iza ove zanimljive priče ali i velikog gejmerskog spektakla stoji Nikola Stolnik, direktor tvrtke Good Game Global.

- Bit će nam veliko zadovoljstvo ako na ovaj način uspijemo pomoći pokrenuti novi Infinum, Nanobit, Bellabeat ili Rimac Automobile u njihovim prvim poslovnim koracima i poduzetničkim pothvatima. Pokušavamo uzdrmati status quo koji vlada na tržištu i pružiti priliku mladim, pametnim i sposobnim ljudima u stvaranju nove vrijednosti na ovim prostorima - poručio je Nikola Stolnik

Donacijski projekt Good Game Liftoff sastoji se od faze prijava, te samog završnog događaja u HUB365. Prijaviti se mogu studenti preddiplomskog, diplomskog i postdiplomskog studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visokih škola) upisani u akademsku godinu 2017./2018, ili mladi poduzetnici do 25 godina s proizvodom ili uslugom u predinkubacijskoj, inkubacijskoj ili kasnijoj fazi razvoja, a to mogu učiniti putem službene stranice Liftoff i to do 31. kolovoza. Važno je naglasiti da na jednom prijavljenom projektu može sudjelovati tim do maksimalno pet članova.

Na kraju, deset najboljih idu u finale, u kojem će svoje ideje, strategije i poslovni model izložiti pred deseteročlanim žirijem koji čine Nenad Bakić, investitor i poduzetnik, Mate Rimac, CEO tvrtke Rimac Automobili, Martina Rizman Matić, direktorica korporativnih komunikacija Vipneta, Lordan Kondić, direktor marketinga za privatne korisnike Vipneta, Hrvoje Balen, predsjednik uprave Algebre, Miran Pavić, CEO, Telegram Media Grupa, Ivan Brezak Brkan, osnivač i glavni urednik Netokracije, Tomislav Car, CEO i suosnivač tvrtke Infinum, Sergej Ivasović, marketing i PR menadžer tvrtke MSAN, te Nikola Stolnik, CEO tvrtke Good Game Global.

Komentari