VREMENSKA PROGNOZA

Hoće li i sljedeći tjedan biti kišovit?

Objavljeno: 05.12.2021. 07:21

Zadnja izmjena: 05.12.2021. 12:01

Kiša koja pada danas prestat će tijekom sutrašnjem jutra. Međutim, probudit ćemo se na temperaturi zraka ispod nule, očekuje se oko -1 °C  ali bez vjetra, tako je ponegdje moguć i snijeg. Umjereno oblačno potrajat će cijeli dan s tom da će mavečer temperatura zraka pasti na -3 °C .

Utorak će biti najhladniji dana do sada. Temperatura zraka neće prelaziti - 1 °C niti u najtoplijem dijelu dana. Najniža temperatura kretat će se oko -7 °C i dalje će biti umjereno oblačno uz sunčana razdoblja bez vjetra.

Srijeda donosi kratkotrajno zatopljenje, tako će se najniža temperatura kretati oko -6 °C ujutro, ali će se tijekom dana živa u termometru popeti do 4 °C. Naoblaka bit će sve jača, vjetaar umjeren slab do umjeren južni, a krajem dana očekivaju se slabe oborine a mjestimice i slab snijeg. Četvrtak možda dočekamo pod bijelim pokrivačem, ali će tijekom dana najvjerojatnije padati kiša. Temperatura zraka kretat će se od -1 do 1 °C.

Kraj tjedan donosi prestanak padalina uz umjerenu naoblaku s mogućim sunčanim razdobljima. Vjetar slab do umjeren jugozapadnih smjerova uz temperatru zraka od -1 do 3 °C.

 

Komentari