Već godinama tradicionalna Hodnja na relaciji Čevo – Grebengrad, održana je u skladu sa svim preporukama Stožera civilne zaštite.

Nositelj programa je Planinarsko društvo Grebengrad u suradnji s Udrugom Specijalne jedinice policije PU Varaždinske „Roda“.

U 10.00 sati počelo je okupljanje sudionika ispred gostione „Brk“ u Podevčevu, nakon čega su prisutni krenuli planinarskom rutom za planinare, neplaninare, djecu, mladež i sve ostale zainteresirane koji gaje tradiciju zdravog života kroz boravak u prirodi. U planinarskom domu na Grebengradu za sve sudionike pripremljen je ručak. 

Posjetitelji su imali priliku razmijeniti iskustava, razmišljanja, osobni doživljaj, ali i probuditi želju za još kvalitetnijim i zdravijim načinom života u ovo moderno doba, u doba pandemije uzrokovane pojavom korona virusom Covid-19, te osnažiti psihosocijalno stanje boravkom u prirodi.

Događaj je posvećen poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu s područja Grada Novog Marofa i poginulim pripadnicima SJP PU Varaždinske "Roda".

Ključne riječi: udruga sjp roda,

Komentari

28.06.2020. 17:55h Zadnja izmjena: 28.06.2020. 18:00