lijepa, samostalna, poslovna

PHOTOSESSION Mlada vizažistica Jelena Hrupek stala je ispred našeg fotoobjektiva

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 21.01.2021. 09:24

Zadnja izmjena: 21.01.2021. 10:05

Foto: Luka Šalamun

Lijepi nokti i profesionalno šminkanje nešto je bez čega žene ne mogu zamisliti svoju svakodnevicu ili izlazak u posebnim prilikama, a upravo je u tome mlada Jelena Hrupek iz Trnovca Bartolovečkog našla svoj životni poziv.

Jelena sa svojih 23 godine ima vlastiti studio u kojem nudi usluge šminkanja, make-up edukacije, ugradnje noktiju i ekstenzije trepavica, a strast prema poslu prenijela joj je mama Daliborka koja je vlasnica frizerskog salona. U početku je radila kao zaposlenica u njenom salonu, a danas, četiri godine kasnije ima svoj beauty salon u kojem zapošljava petero ljudi, a održava i edukacije za šminkanje, gel i trajni lak.- Klijentice sam si naravno morala tražiti sama, a veliku prednost imale su društvene mreže koje imaju veliku ulogu u online marketingu, kao i danas - rekla je Jelena i dodaje kako je učila od najboljih edukatora i u inozemstvu i kod nas.

- Bila sam dva puta u Londonu na Masterclassu kod Ariela Tejade i Maria Dedivanovića, u Budimpešti u Crystal Nails akademiji, nekoliko puta kod naše poznate Lade Mitrošinović... Dobre edukacije su vrlo bitne za osobni napredak iako znanja nikad nije dosta i uvijek se može bolje - govori Jelena i dodaje kako je u salonu od ''0-24''. Ipak, bez obzira na obaveze, Jelena je pronašla vremena i za photosession, a fotogaleriju pogledajte u nastavku:

Komentari