VREMENSKA PROGNOZA

Kada nas očekuje promjena vremena?

Objavljeno: 02.01.2022. 08:12

Zadnja izmjena: 02.01.2022. 08:17

Prvi radni dan u 2022. godini bit će pretežno sunčano uz nešto malo naoblake. Puhat će slab do umjereni jugozapadni vjetar. Navečer i u noći porast naoblake sa sjevera. Najniža jutarnja temperatura oko 0, a najviša dnevna uglavnom oko 8 °C.

U utorak nas očekuje slično vrijeme tijekom dana uz nešto višu dnevnu temperaturu, koja će se dostići i 12 °C. Navečer i u noći vjetar okreće na umjeren do jak jugozapadnjak uz povećanje naoblake.

Srijeda donosi oblačno vrijeme uz obilniju kišu. Jutarnja temperatura zraka kretat će se oko 8 °C, a tijekom dana će uz kišu puhati i umjereni vjetar sjevernih smjerova. Tijekom noći na četvrtak će ponovo zahladnjeti i ujutro će temperatura zraka biti oko 1 °C. Temperatura zraka neće se puno povećati tijekom dana, svega do 5 °C. U noći na petak slijedi novo zahladnjenje i posljednjeg radnog dana u prvom tjednu 2022. godine dočekat će nas ujutro -3 °C. Uz slab do umjereni južni vjetar i malo oblačno nebo temperatura zraka će u najtoplijem dijelu dana biti svega oko 4 °C.

Za vikend su moguće oborine, a ponegdje i snijeg ali do tada vremenske prognoze nisu tako precizne, pa pričekajmo kraj tjedan i saznajmo kakav nas očekuje prvi vikend u 2022. godini.

Komentari