početak ljubavne priče?

KAKO ROMANTIČNO Djevojka traži dečka u kojeg se u vlaku zaljubila na prvi pogled...

Studentski.hr

Objavljeno: 30.10.2020. 09:54

Zadnja izmjena: 30.10.2020. 09:56

Foto: ilustracija

Na adresu portala studentski.hr stigla je molba jedne ''dame u nevolji'', a s ciljem da joj pomognemo, odlučili smo prenijeti njezino pismo kako bismo u ova tmurna vremena možda svjedočili početku jedne lijepe ljubavne priče.

Riječ je o tome da Ivana traži dečka kojeg je upoznala u vlaku Zagreb- Koprivnica u lipnju, ali s njim nije razmijenila kontakt. –  Pomalo sam već očajna, pa tražim pomoć. Tražim dečka kojeg sam srela 23. 6. u vlaku – smjer Zagreb – Koprivnica – Virovitica. U početku smo sjedili jedno nasuprot drugome u vlaku Zagreb – Koprivnica, no družili smo se u idućem vlaku od Koprivnice do Virja. Pričali smo, ali nismo uspjeli razmijeniti kontakt. – rekla je i Ivana i dodaje kako je momak izašao na stanici Virje.

– Po mojoj procjeni je iz Dalmacije, no možda sam u krivu. Visok je, kovrčava kosa malo duža, svjetlija, i bandana na glavi, tetovaža na desnoj ruci (biceps), sa sobom je imao torbu nekog maratona, pretpostavljam da je sportaš pošto je imao i teniske loptice od kojih je jednu dao mom psu s kojim se igrao u vlaku, sportske je građe, student (barem je bio tada), između 20 – 25 godina – nisam sigurna - objašnjava Ivana.

Ako poznajete dečka ili slutite tko bi mogao biti, javite joj se na Facebook profil Ivana Markešić, koji je napravila u svrhu potrage, ili barem podijelite članak.

Komentari