POSLOVNI STIL BEZ KRAVATE

5 savjeta za savršen poslovni izgled

menshealth.rs

Objavljeno: 06.05.2016. 14:44

Zadnja izmjena: 06.05.2016. 14:57

Foto: Ilustracija

Ne volite nositi odijelo? Otkrivamo vam 5 idealnih odjevnih kombinacija koje će vam u prijelaznom razdoblju promjenjivog vremena pružiti podjednako elegantan, uglađen i poslovan stil. 

DOLČEVITA + USKE HLAČE

Ova kombinacija svakom muškarcu pruža bolju siluetu tijela, a uz elegantan izgled ima i praktičnu ulogu prije svega u čuvanju topline tijela.

PLETENI BLEJZER + KOŠULJA/MAJICA

Ako želite izgledati elegantno, ali da ne oblačite odijelo, onda se odlučite za ovu kombinaciju klasičnog pletenog blejzera/kardigana koji će uz majicu/košulju pratiti liniju vašeg tijela .

NESTRUKIRANI SAKO + DŽEMPER

Ukoliko niste ljubitelj odijela i mislite da vas pomalo sputavaju, u tom slučaju najbolji su nestrukirani sakoi napravljeni od laganih materijala i bez postave.

TAMNI TRAPER + MASIVNI DŽEMPER + KLASIČNE CIPELE

Opće je poznato da dobre smart cipele unapređuju izgled svakog muškarca. S druge strane može se izgledati elegantno i u traperu, pogotovo u onom malo grubljeg materijala. Da bi se ovaj stil upotpunio potrebno je izabrati neke kvalitetne cipele, poput cipela sa dva remena, brogue ili derbi. Ovoj kombinaciji dodajte deblji džemper ispod kojeg ćete obući košulju i imate nepogrešivu kombinaciju koja vas nikada neće iznevjeriti.

KROJENI SAKO + MAJICA + CHINO HLAČE

Umjesto da nosite odijelo, crni sako iskombinirajte s klasičnom bijelom majicom i uskim tamnosivim chino hlačama.
Ovoj odevnoj kombinaciji možete pridodati elegantne cipele ili pak klasične kožne tenisice.

Izvor: menshealth.rs

Komentari