život nije siv

VIDEO Na Kapucinskom trgu ove subote ne propustite Family day i koncert Mie Dimšić

Objavljeno: 19.07.2017. 16:37

Zadnja izmjena: 19.07.2017. 18:14

U organizaciji Turističke zajednice grada Varaždina ove subote na Kapucinskom trgu očekuje nas obiteljski dan uz vodene igre, oslikavanje lica, ljetno osvježenje i sve to pod nazivom "Život nije siv" te koncert Mie Dimšić.

U sklopu Ljeta na Kapucinskom trgu ove subote, 22. srpnja posjetitelje očekuje - Family day, odnosno prava obiteljska zabava, za velike i male. Dok će najmlađi graditi kule od pijeska, igrati vodene igre za koje će se pobrinuti Rafting klub Matis, sudjelovati u igrama u sklopu Ljetne Super Soaker igraonice ili oslikavanju lica, oni nešto stariji moći će snage odmjeriti u odbojci na pijesku ili pak potražiti ljetno osvježenje u beach baru.

Prijepodnevni dio Family day-a uz vodene igre, igre na pijesku, Ljetnu Super Soaker radionicu i oslikavanje lica počet će u 10 sati i trajat će do 12 sati, dok će poslijepodnevni dio programa biti od 18 do 20 sati.

Obiteljski dan na Kapucinskom trgu završit će koncertom Mie Dimšić, mlade glazbene zvijezde čiji hitovi Život nije siv i Bezimeni ne silaze s vrhova top ljestvica. Svi programi u sklopu Ljeta na Kapucinskom, pa tako i Family day-a su besplatni, stoga pozivamo i velike i male na subotnje druženje na Kapucinskom trgu, a u nastavku pogledajte video Mie Dimšić pod nazivom "Život nije siv".

 

Komentari