idemo na prc?

Na lepoglavskom PRC-u svakog vikenda očekuje nas puno sadržaja i dobrih vibracija

Objavljeno: 26.07.2017. 16:25

Zadnja izmjena: 26.07.2017. 16:35

Od proteklog vikend, u sklopu inicijative “Idemo na PRC?“, u ponudi je i osvježenje za posjetitelje. Organizatori vjeruju kako će to doprinijeti ugodnijem bavljenju sportom te većoj posjećenosti sportsko rekreacijskog centra u Lepoglavi.

Podsjetimo, potaknut slabom iskorištenosti velikog potencijala športsko-rekreacijskog centra u Lepoglavi (popularnog PRC-a), Savjet mladih Grada Lepoglave pokrenuo je inicijativu i poslao prijedlog Gradu Lepoglavi za oživljavanjem istog u ljetnim mjesecima.

Gomila sportskih terena za mini golf, stolni tenis, odbojku na pijesku, boćanje, viseću kuglanu, nogomet… koji su zjapili prazni zbog nemogućnosti korištenja opreme za iste, ovime bi trebali promijeniti svoju sliku.

Naime, temeljem ovog prijedloga, koji je naišao na odobravanje Grada Lepoglave, svake subote i nedjelje (od 15 do 20 sati) na športsko-rekreacijskom centru dočekat će vas student kod kojeg ćete moći preuzeti potrebnu opremu za bavljenje navedenim sportovima te se osvježiti.

Inicijativa bi trebala vratiti stanovnike Lepoglave i okolnih mjesta na centar koji je upravo za to i namijenjen. Djeca, mladi, zreliji i cijele obitelji dobit će opet mogućnost kvalitetnijeg iskorištavanja slobodnog vremena u svom mjestu., javljaju iz Savjeta mladih Grada Lepoglave.

Više informacija možete pronaći na https://www.facebook.com/idemonaprc/    

Komentari