FOTO: U dječjem vrtiću Panda održan Projektni dan

galerija-images/dv panda projektni dan

Objavljeno: 10.04.2015. 18:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Zoran Stanko

U sklopu Eko programa koji se integrirano provodio u vrtićkim skupinama kroz različite sadržaje i aktivnosti, a u želji da taj vrtić bude jedan od onih koji se može pohvaliti s time da bude jedan od onih gdje će vijoriti zelena zastava u dječjem vrtiću Panda održan je Projektni dan.

Projektnom danu dječji vrtić Panda je pristupio nakon što su uspjeli ostvariti ciljeve i zadaće koje su planirali od samog početka projekta.

Nakon što je obavljen nadzor predstavnika udruge Lijepa naša iz Zagreba i koordinatorice za područje ovog područja, aktivnosti dječjeg vrtića Panda ocijenjene su kao vrlo uspješne te su ispoštovani svi uvjeti i odobreni svi koraci da se može pristupiti završnoj fazi - Projektnom danu.

Aktivnosti su se protezale kroz različita područja, a za Projektni dan u dječjem vrtiću Panda odabrali su dvije teme:

Ekološke igre - kako otpadni materijal pretvoriti u igre za djecu i oddrasle i ujedno poticati na sveukupni razvoj.

Energija - Mape, plakati, radovi i izjave kojima se pokušava dočarati dječja energija, a dječja igra se može koristiti tom istom energijom.

- Ovim se putem želimo zahvaliti svima na stalnoj suradnji u provedbi naših aktivnosti u vrtiću, čime su omogućili da steknemo status Eko vrtića. Zastava koju ćemo dobiti nije samo vrtićka već naša zajednička - izjavila je ravnateljica Mirjana Rajković

{gallery}dv panda projektni dan{/gallery}

Komentari