kuća iz snova

FOTO: U dnevnom boravku možete imati bazen i pogled na dvorac Trakošćan - evo priče

Svi mi imamo percepciju kako bi trebala izgledati naša kuća iz snova. Pogledajte ovu kuću za odmor i možda baš ona sadrži sve što ste željeli...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 18.03.2019. 10:09

Zadnja izmjena: 18.03.2019. 10:33

Na Njuškalu je jučer osvanuo oglas luksuzne moderne katnice s bazenom u dnevnom boravku. Kuća za odmor se nalazi u Bednji, ima pogled na dvorac Trakošćan i prodaje se za otprilike 200 000 eura.

Kako piše u opisu, kuća se sastoji od podruma, suterena, prizemlja i potkrovlja; tlocrtne površine 127 m2, na zemljištu ukupne površine 304 m2. Nadalje,odlikuje je visoka energetska učinkovitost, građena Porotherm opekom debljine; termofasada; pokrov: biber crijep; PVC stolarija sa aluminijskim škurama; u sobama parket, u ostalim prostorijama keramika i kamen; video nadzor.

Nadalje, prodavatelj piše kako je u kući odličan raspored prostorija, prostrani dnevni boravak sa bazenom, galerija sa balkon iznad bazena, centralno grijanje na lož ulje s otvorenim kaminom u dnevnom boravku.

Uredite i vi svoju kuću za odmor

Varaždinska županija, podsjetimo, odnedavno je krenula sa značajnim sufinanciranjem obiteljskih gospodarstva, odnosno dodijelit će ukupno milijun kuna za opremanje i obnovu kuća za odmor. - Ostvarili 15 posto rasta domaćih turista i 25 posto rasta dolazaka stranih turista, a ukupan rast je 20 posto. To sve u godinu dana je izvanserijski rezultat, čime smo u okruženju postali najuspješnija županija. Takav rezultat ujedno nam je i temelj za rješavanje pitanja velikih projekata kao što su smještajni kapaciteti, a kako bi u segmentu turiznma bili daleko najuspješnija županija - zaključila je tom prilikom Natalija Martinčević



 

Komentari