PROMETNA MLADEŽ

Pripadnicima Jedinice prometne mladeži uručene službene iskaznice

Objavljeno: 18.08.2022. 17:17

Zadnja izmjena: 18.08.2022. 17:23

Pripadnicima Prometne jedinice mladeži  Policijske uprave  varaždinske danas, u četvrtak 18. kolovoza 2022. godine uručene su službene iskaznice. U sjedištu PU varaždinske iskaznice su im uručili  Miroslav Marković, zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina, Dalibor  Božić, zamjenik načelnika PU varaždinske i Danijel Posavec, voditelj Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa PU varaždinske.

Zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković čestitajući na uspješno završenoj edukaciji, pripadnicima jedinice naznačio je neke od osjetljivih prometnih situacija u gradu posebno u vrijeme održavanja Špancirfesta te ih je pozvao da budu od pomoći svima koji će dolaziti u Varaždin na festival. Budite ljubazni, surađujte s ljudima, a ako bude problema sigurno će vam pomoći policajci, pripadnici PU varaždinske. – ohrabrio je pripadnike prometne jedinice mladeži.

Zamjenik načelnika PU varaždinske Dalibor Božić zahvalio se Gradu Varaždinu na suradnji i pomoći oko financiranja Prometne jedinice mladeži te je naglasio da će se sudionici u prometu te svi građani osjećati sigurnije i zadovoljnije zahvaljujući njihovom radu.

Jedanaestoro pripadnika jedinice  završilo je osposobljavanje, a na svečanosti im je posljednje upute dao i Danijel Posavec, voditelj Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa PU varaždinske.  

Grad Varaždin je jedan od prvih gradova koji je u suradnji sa Policijskom upravom varaždinskom, Odjelom prometne policije započeo sa programom ustroja Prometne jedinice mladeži Grada Varaždina. Kroz dugogodišnje praćenje efekata rada Prometne jedinice mladeži Grada Varaždina nedvojbeno se pokazalo da su svojim radom i prisutnošću na prometnicama Grada Varaždina opravdali svoje postojanje, prvenstveno radi znatno povećane sigurnosti svih učesnika u prometu. Sredstva za opremanje i financiranje Prometne jedinice mladeži osigurana su u proračunu Grada Varaždina.

Komentari