centar za ženske studije

Studenti, ako ste napisali rad na temu ženske i rodne problematike - prijavite se na ovaj natječaj

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 02.06.2017. 09:04

Zadnja izmjena: 02.06.2017. 09:05

Centar za ženske studije objavio je natječaj za dodjelu Nagrade za studentski rad na temu ženske i rodne problematike. Pravo natjecanja imaju svi studenti prediplomskih, diplomskih i integriranih studija hrvatskih sveučilišta, svih znanstvenih i umjetničkih područja.

Natječaj je otvoren od 1. lipnja do 1. listopada 2017. godine, a pravila su sljedeća:

  • Na Natječaj studentice i studenti prijavljuju radove nastale u akademskoj godini 2016./2017. koje su, kao sastavni dio studentskih obveza, pozitivno ocijenili njihovi nastavnici/e odnosno mentori/ce na njihovim matičnim fakultetima.
  • Za Nagradu se prijavljuje znanstveni, stručni ili umjetnički rad koji je nastao u pisanom ili izvedbenom obliku, uključujući seminarski ili završni rad. Ako je riječ o radu u izvedbenom obliku, prijava na Natječaj mora sadržavati osvrt autora/ice rada od najmanje 5 kartica u pisanom obliku uz dostavljenu prateću dokumentaciju.
  • Prema opsegu, rad koji se prijavljuje za Nagradu mora imati najmanje 15 kartica.
  • Rad koji se prijavljuje za Nagradu treba se tematski baviti ženskom ili rodnom problematikom, pokazati adekvatno znanje o sadržajima vezanima uz temu, odgovarajućoj metodologiji i poznavanje stručne literature.
  • Za Nagradu se može prijaviti rad nastao kao rezultat rada jedne/jednog, a najviše tri studentice/studenta u suautorstvu, koji nije objavljen ili javno izveden.
  • Odluka o dodjeli Nagrade bit će objavljena u studenom 2017. godine na mrežnim stranicama Centra za ženske studije.

Više informacija o načinu prijave potražite na zenstud.hr

 

Komentari