novo u ponudi

Ivanečka turistička agencija Taubek Tours obožavateljima Olivera nudi putovanje 'Vikend u Oliverovoj Veloj Luci' za 100 eura

Objavljeno: 14.10.2018. 09:13

Zadnja izmjena: 14.10.2018. 09:32

Ivanečka turistička agencija 'Taubek Tours' osmislila je posebnu ponudu za obožavatelje lika i djela pokojnog pjevača Olivera Dragojevića. Riječ je o 'Vikendu u Oliverovoj Veloj Luci' po cijeni od 790 kuna. 

Prema informacijama koje prenosi Slobodna Dalmacija, boravak u njegovoj rodnoj Vela Luci, ideja je Tihomira Goluba, vlasnika spomenute turističke agencije iz Ivanca, koji je i sam obožavatelj glazbene legende i koji je uvjeren da će ideja zasigurno privući poklonike Oliverova glazbenog opusa, pa je za njih osmislio vikend putovanje, koje uključuje obilazak Oliverovog rodnog mjesta, obiteljske kuće i posljednjeg počivališta uz molitvu na groblju sv. Roka, a sve to popračeno zvucima nezaboravnih pjesama legendarnog pjevača. 

Iako je sve veći broj Oliverovih štovatelja koji pohode Velu Luku i tamošnje groblje, kako bi odali počast pjevaču, kako doznajemo, interesa za sada još nije bilo dovoljno, pa je inicijator ideje odlučio pričekati s ponudom do svibnja sljedeće godine.

 

Komentari