Ako volite fotografiju prijavite se na natječaj Foto dana mladih

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 11.04.2012. 15:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Iz Varaždina sedam, a iz još 24 grada do ovog trenutka pristiglo je 100 prijava za Foto dane mladih u Velom Lošinju. Trodnevnom natjecanju, edukaciji i druženju mladih modela i fotografa iz cijele Hrvatske može prisustvovati tek 20 izabranih,  pa žiri ima pune ruke posla.

Kako doznajemo od organizatora manifestacije prijave još traju i otvorene su do 15. travnja.

- Prijave stižu iz svih dijelova Hrvatske što pokazuje da mladi žele i imaju volje aktivno sudjelovati, samo im se treba pružiti prilika. Organizacijom Foto dana mladih želimo pružiti priliku mladim modelima i fotografima da barem na 3 dana rade ono što vole, izmjenjuj međusobno iskustva i osjećaju se korisno – izjavio je voditelj projekta, Filip Trezner.

Prijave su otvorene do 15. travnja pa svi zainteresirani neka požure. Prijaviti se mogu svi mladi fotografi, fotografkinje i modeli do 19. godina starosti.

Više o prijavama možete doznati na službenim stranicama organizatora fotodanimladih.com.hr ili na facebook.com/fotodanimladih

Inače, spomeuta manifestacija je trodnevno druženje mladih do 19 godina s natjecateljskim karakterom, a cilj je ovoga događanja okupiti mlade fotografe i modele iz cijele Hrvatske, omogućiti im da razvijaju svoje talente i stječu nova znanja te da upoznaju nove turističke lokacije.

Deset mladih fotografa i deset mladih modela ima priliku aktivno sudjelovati u natjecateljskom dijelu programa, učiti te upoznati prirodnu i kulturnu baštinu manje poznatih dijelova Hrvatske.

Radionice, izleti i natjecateljski izazovi nude se mladima kako bi zajedno kvalitetno proveli tri dana u prirodi i kako bi upoznali hrvatske kulturne znamenitosti.

Komentari